Verkkouutiset

Ensimmäinen haastaja ilmoittautui Yhdysvaltain presidenttikisaan

Edustajainhuoneen demokraattijäsen on ensimmäinen vuoden 2020 presidentinvaaleihin ehdokkuutta julkisesti hakeva henkilö.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvalloissa Donald Trumpin toimittua presidenttinä vasta reilut seitsemän kuukautta nelivuotisesta kaudestaan, on hän jo saamassa mahdollisen haastajan vuoden 2020 presidentinvaaleihin, kertoo The Baltimore Sun.

Kolmatta kauttaan edustajainhuoneessa istuva 54-vuotias John Delaney ilmoitti perjantaina lähtevänsä tavoittelemaan Demokraattisen puolueen presidenttiehdokkuutta. Delaney on entinen liikemies ja kotoisin Marylandin osavaltiosta Potomacista. Hänen kampanjansa viesti vaikuttaa keskittyvän pitkälti talouteen ja yrittäjyyteen.

”Historiassa on ollut hetkiä, jolloin suuret ideat ovat todella muuttaneet asioita, ja uskon minulla olevan joitakin suuria ideoita”, Delaney sanoi haastattelussa.

Suurelle yleisölle vielä hieman tuntematon Delaney on myös Yhdysvaltain kongressin kolmanneksi varakkain henkilö noin 90 miljoonan dollarin (n. 81 miljoonaa euroa) omaisuudellaan. Hänet tunnetaan keskitien kulkijana, joka pyrkii hakemaan tukea molemmilta valtapuolueilta. Hän on myös Bill ja Hillary Clintonin pitkäaikainen tukija.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)