Verkkouutiset

Republikaanien toivo sai tuomion kilpailijalta: ”Ei ainesta presidentiksi”

Kisa USA:n presidenttiehdokkuudesta käy kuumana republikaanileirissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

New Jerseyn kuvernööri Chris Christie hyökkää vahvasti senaattori Marco Rubiota vastaan ja arvostelee tämän kokemattomuutta kovin sanoin.

– Hän on hyvä mies, mutta hän ei ole valmis presidentiksi. Olen sanonut sitä jo kauan, Christie totesi Fox Newsille sunnuntaina.

Republikaaniehdokkaat osallistuivat lauantaina New Hampshiressa viimeiseen väittelyyn ennen osavaltion tiistain esivaaleja. Jaossa oli paljon liikkuvia ääniä.

Christie on yksi kolmesta republikaaniehdokkaasta, joilla on takanaan uraa kuvernöörinä. Hän ja Floridan senaattori Rubio kisaavat presidenttiehdokkuudesta muun muassa miljardööri Donald Trumpin ja Texasin senaattori Ted Cruzin kanssa.

Christien mukaan Barack Obaman aikakausi on ollut Yhdysvaltojen kannalta katastrofi. Hän suomii yhtä lailla Rubiota ja toteaa, ettei maa tarvitse toista Obaman kaltaista ”työssäoppijaa”.

– Olen tyytyväinen siihen, että amerikkalaiset näkivät Rubion esiintymisen debatissa ennen kuin tekivät uuden virheen, hän sanoo.

Floridan entinen kuvernööri Jeb Bush pyrkii myös Rubion edelle.

– Totuus on se, että olen johtaja. Marco Rubio on lahjakas puhuja. Tässä käydään kuitenkin nyt kisaa Yhdysvaltain presidentin paikasta, ei senaatin takapenkistä, hän totesi Fox Newsille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)