Verkkouutiset

Putin matkusti Krimille – Ukrainan taistelut kiihtyvät

Ainakin kaksi ukrainalaissotilasta ja kolme siviiliä on kuollut ja seitsemän haavoittunut taisteluiden kiristyessä Ukrainassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Samaan aikaan, kun venäläisten ja separatistien hyökkäys Itä-Ukrainassa on kiihtynyt, Venäjän presidentti Vladimir Putin vierailee maan miehittämällä Krimin niemimaalla. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on katsonut vierailun provosoivan tilannetta Itä-Ukrainassa.

Kaksi siviiliä kuoli, kun tykistökranaatit osuivat taloon Satanassa lähellä Mariupolia itäisessä Ukrainassa ja kuusi loukkaantui. Ukrainan armeijan mukaan hyökkäyksessä käytettiin 152 millimetrin tykkiä, jotka piti vetää Minskin sopimuksen mukaan pois alueelta.

Taisteluissa on lisäksi kuollut kolme ukrainalaista sotilasta. Myös separatistien puolelta on raportoitu viidestä kuolleesta.

Itä-Ukrainan taistelut Ukrainan joukkojen ja venäläisten tukemien separatistien välillä ovat kiihtyneet viime aikoina. Molemmat osapuolet ovat sanoneet, että vastapuoli valmistautuu suurempaan hyökkäykseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)