Verkkouutiset

Etyjin Ukraina-ryhmä kokoontuu Saksassa

Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) matkustaa viikonvaihteessa Saksaan Ukrainan tilanteen takia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tarkoituksena on etsiä mahdollisuuksia palata Minskin sopimuksen linjauksiin koskien pitävää tulitaukoa sekä sitä seuraavia askeleita.

– Kuluvan viikon paikalliset tulitaukorikkomukset Ukrainassa ovat jälleen alleviivanneet Minskin sopimuksen täytäntöönpanon sekä vuoropuhelun ensisijaisuutta, Ilkka Kanerva sanoo tiedotteessaan.

– Tulevan viikonlopun tapaamisen merkitys on myös siinä, että kokoonnumme nyt ensimmäistä kertaa parlamentaarisella puolella nk. Normandia-formaatissa, eli mukana on paitsi Ukraina ja Venäjä, niin myös Saksa ja Ranska, Kanerva jatkaa.

Tapaamisen tavoitteena on tarjota venäläisille ja ukrainalaisille kansanedustajille mahdollisuus vuoropuheluun puolueettomalla maaperällä sekä näyttää, miten kaksi entistä vihollismaata voivat elää rauhanomaisesti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)