Verkkouutiset

Ukraina sanoo saaneensa uusia todisteita venäläistaistelijoista

Kiovalaislehti julkaisi kuvia venäläissotilaiden henkilötodistuksista, jotka lehden mukaan ovat peräisin vallatuista sotilasajoneuvoista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukraina kertoo hankkineensa lisää todisteita venäläisten sotilaiden läsnäolosta Ukrainan maaperällä, kun se valtasi kaksi sotilasajoneuvoa keskiviikkona lähellä Luhanskia. Asiasta kertoo kiovalaislehti Kyiv Post.

Ukrainan mukaan koneen miehistön henkilöllisyystodistukset osoittavat, että he ovat laskuvarjojääkäreitä pihkovalaisesta prikaatista numero 74 286. Pihkova sijaitsee Länsi-Venäjällä lähellä Viron rajaa.

Ukrainan turvallisuuspalvelun tiedottaja Andriy Lysenko sanoo, että ajoneuvoista otettiin talteen runsaasti dokumentteja, muun muassa ajokortteja ja ”sotilaallisia dokumentteja”.

– Löysimme joukkueen komentajan, luutnantti Popovin henkilökohtaisen muistikirjan.

Venäjän puolustusministeriön mukaan Ukrainan julkaisemat tiedot ovat vääriä.

– Tämä on 1001. niin sanottu todiste päivittäisissä paljastusten sarjassa, jossa Ukraina yrittää todistaa Venäjän läsnäolon, sanoo venäläinen kenraalimajuri Igor Konashenko.

Kyiv Post on julkaissut kuvia venäläisistä henkilötodistuksista ja luottokorteista, joiden lehti sanoo olevan peräisin vallatuista ajoneuvoista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)