Verkkouutiset

Ukip-puolue varoittaa jäseniään liittymästä Facebookiin ja Twitteriin

Iso-Britannian Ukip-puolue ei pidä sosiaalisesta mediasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viimeisimmässä puoluelehtensä numerossa Ukipin Steve Crowther neuvoo jäseniä olemaan liittymästä sosiaaliseen mediaan. Asiasta kertoo The Independent.

– Muistatko, millaista elämä oli ennen kuin pystyit ilahduttamaan koko maailmaa kaikilla mieleen tulevilla ajatuksilla? Minulla ei ole Facebook-sivua eikä Twitter-tiliä. Se on ihanaa, Crowther kirjoittaa.

Nigel Faragesta tunnettu Ukip on joutunut selittelemään aikaisemmin esimerkiksi provosoivan Twitter-tilin käyttöä. Useat provokaattorit ovat Ukipin mukaan käyttäneet puolueen logoa tekaistuilla tileillä. Näin ollen Ukipin logon käyttämistä on haluttu rajoittaa uusilla säännöillä.

Uusien verkkoa koskevien viestintäohjeiden mukaan puolueen jäsenten tulee pidättäytyä käyttämästä Ukipin logoa verkkoviesteissä, sisältäen käyttäjäkuvat, ellei heillä ole kirjallista suostumusta asiasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)