Verkkouutiset

Turkin pääministeri kampanjoi Saksassa 1,5 miljoonalle turkkilaisäänestäjälle

Turkin pääministeri Binali Yildirim teki kampanjapysähdyksen Saksassa. Yildirim kerää tukea presidentin valtaoikeuksien lisäämiselle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Turkin pääministeri Binali Yildirim teki viikonloppuna kampanjapysähdyksen Saksassa Oberhausenissa, kertoo Politico-lehti.

Yildirim puhui kaupungissa tuhansille turkkilaisille, jotka ovat äänioikeutettuja maan huhtikuussa järjestettävässä kansanäänestyksessä. Kansanäänestyksessä päätetään presidentin valtaoikeuksien lisäämisestä. Länsimaat ovat kritisoineet nyt suunniteltuja uudistuksia siitä, että ne antavat presidentti Recep Tayyip Erdoğanille lähes rajattomat valtaoikeudet.

Turkkilaispoliitikkojen kampanjointi Saksassa ei ole poikkeuksellista ja vastaavia kampanjapysähdyksiä on Politicon mukaan nähty Saksassa myös aiemmin. Maassa on noin 1,5 miljoonaa turkkilaista, joilla on äänioikeus huhtikuun kansanäänestyksessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)