Verkkouutiset

Suositun matkakohteen julma bisnes paljastui, turisteille syötetään salaa koiranlihaa

Animals Australia -järjestön selvitys paljasti Indonesian Balin salaisen koiranlihabisneksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tuoreen raportin mukaan Balilla vieraileville turisteille syötetään koiranlihaa, jonka väitetään olevan kanaa. Indonesiaan kuuluva Balin saari on suosittu kohde länsimaalaisten keskuudessa.

Eläinoikeusjärjestö Animals Australia teetti tutkimuksen, jossa Balin salainen koiranlihakauppa selvisi. Asiasta uutisoi tässä Independent.

Selvityksen mukaan joka päivä koiria – myös ihmisten lemmikkejä – viedään Balin kaduilta, tapetaan julmasti ja syötetään turisteille.

”Koirat odottavat bambuhäkeissä jalat sidottuina ja suu teipattuna yöllisiä teurastuksia peloissaan. Ne voivat joutua odottamaan päiväkaupalla ilman ruokaa tai vettä. Yksitellen ne tapetaan brutaalisti lajitovereidensa silmien edessä”, Animals Australia kertoo.

Järjestön mukaan koiranlihabisnes kukoistaa Balilla. Joka vuosi siellä tapetaan seitsemän kertaa enemmän koiria kuin Kiinan kuuluisalla Yulin-koiranlihafestivaalilla.

Raportin mukaan erityisesti katuruokamyyjät myyvät koiranlihaa kananlihana. Selvityksen mukaan 70 balilaisravintolan on todettu myyvän koiranlihaa kanana.

Usein ruuan nimi on ”satay”, mikä saa turistit olettamaan, että se on kanaa.

Arvioiden mukaan Balilla tapetaan vuosittain 70 000 koiraa niiden lihan vuoksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)