Verkkouutiset

Obama, Barroso, Van Rompuy – Tšetšeniasta oma pakotelista länsimaille

Tšetšenian presidentti on ilmoittanut asettavansa länsimaisille johtajille oman pakotelistansa. Listalla olevilta kielletään pääsy maahan ja heidän mahdolliset tilinsä ja varansa siellä jäädytetään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tšetšenian presidentti Ramzan Kadyrov on ilmoittanut asettavansa länsimaille omat pakotelistansa, kertoo venäläinen RBC. Kadyrov oli itse Euroopan unionin lauantaina julkaisemalla laajennetulla pakotelistalla.

Kadyrovin yhteisöpalvelu Instagramissa ilmoittamalle pakotelistalle ovat päässeet Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, Euroopan komission puheenjohtaja José Manuel Barroso, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Herman Van Rompuy, Euroopan parlamentin puhemies Martin Schulz ja Euroopan Unionin ulkoasian ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja Catherina Ashton.

Presidentti Ramzan Kadyrov ilmoitti myös ohjeistaneensa, että pakotelistalla olevien tilit ja varat jäädytetään. Heiltä evätään myös pääsy Tšetšeniaan. Listaa hän perustelee ”demokratian nimissä aikaansaaduilla Libyan, Syyrian, Irakin ja Afganistanin tragedioilla”. Kadyrovin mukaan Yhdysvallat ja Euroopan unioni ovat suoraan vastuullisia kaikista tapahtumista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)