Trump ehdokkuuden estämisestä: En tiedä mitä tyytymättömät kannattajani tekisivät

Presidenttiehdokkuutta tavoitteleva monimiljonääri ei tiedä voiko hän hallita kannattajiaan, mikäli hänen ehdokkuutensa estetään.

  • LKS 20160320 - FOUNTAIN HILLS, AZ - MARCH 19: Republican presidential candidate Donald Trump speaks to guest gathered at Fountain Park during a campaign rally on March 19, 2016 in Fountain Hills, Arizona. Trumps visit to Arizona is the second time in three months as he looks to gain the GOP nomination for President. LEHTIKUVA / Ralph Freso / Getty Images / AFP

    Donald Trump.

    ()

Yhdysvalloissa kisaa republikaanien presidenttiehdokkuudesta johtava Donald Trump sanoo, että mikäli hänen ehdokkuutensa estettäisiin kesän puoluekokouksessa, hän ei välttämättä pystyisi kontrolloimaan kannattajiaan, kertoo Huffington Post.

Trumpin mukaan hän ei halua nähdä mellakoita tai aiheuttaa ongelmia, mutta intohimoisia kannattajia on valtava määrä.

"Tiedätkö, olen saanut kaksi miljoonaa ääntä enemmän kuin kukaan muu, kaksi miljoonaa ääntä enemmän kuin kukaan muu", hän sanoi ABC -uutiskanavan haastattelussa.

Aiemmin viikolla Trump sanoi uutiskanava CNN:n haastattelussa, että ehdokkuuden estämisestä puoluekokouksessa seuraisi mellakoita. Nyt hän toteaa, ettei hän tiedä mitä tapahtuisi.

"Sanon kuitenkin tämän, teillä tulisi olemaan paljon erittäin tyytymättömiä ihmisiä."

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.