Verkkouutiset

Donald Trump syyttää demokraatteja vaalilupauksensa epäonnistumisesta

Republikaanit joutuivat vetämään esityksensä Obamacaren kumoamisesta juuri ennen äänestystä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallinto on epäonnistunut kumoamaan Obamacaren ja uudistamaan maan terveydenhuollon. Republikaanit vetivät oman lakiesityksensä pois ennen edustajainhuoneen perjantaista äänestystä. Esitys olisi tullut äänestyksessä hylätyksi.

Trump ei onnistunut neuvottelemaan riittävästi ääniä esityksensä taakse. Hän kuitenkin totesi aiheesta pitämässään puheessa, että lakihankkeen epäonnistuminen on demokraattien vastuulla. Trump sanoo uskovansa, että Obamacare tulee vielä ”räjähtämään”.

”Meillä ei ollut demokraattien tukea, meillä ei ollut heidän ääniään. He eivät olisi antaneet meille yhtäkään ääntä, joten se olisi ollut vaikeaa”, Trump sanoi CNN:n mukaan.

Obamacaren kumoaminen oli yksi Trumpin keskeisimmistä vaalilupauksista. Tappio on kolaus niin Trumpille kuin erityisesti puhemies Paul Ryanille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)