Verkkouutiset

Donald Trump kannustaa kannattajiaan mielenosoitukseen: ”Se olisi suurin kaikista”

Yhdysvaltain presidentin mielestä hänen kannattajansa voisivat järjestää vastamielenosoituksen presidentin hallinnon vastaisille mielenilmauksille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kannustaa kannattajiaan Twitterissä järjestämään oman mielenilmauksen vastauksena presidentin hallintoa vastustaville mielenosoituksille.

”Ehkä miljoonien ihmisten, jotka äänestivät ’tehdään Amerikasta taas loistava’ (Make America Great Again), tulisi järjestää oma mielenosoitus. Se olisi suurin kaikista!” Trump kirjoittaa.

Hollywood-näyttelijät, kuten Jodie Foster ja Michael J. Fox, ovat osallistuneet Trumpin maahanmuuttopolitiikkaa vastustaviin mielenilmauksiin. Kanadasta kotoisin oleva Fox sanoo Independentin mukaan, että maahanmuutajien käännyttäminen loukkaa ihmisarvoa.

Presidentin tukijat ovat osoittaneet tukeaa julkisesti erilaisissa tapahtumissa, jotka eivät suuruusluokaltaan ole toistaiseksi nousseet Trumpin vastaisten mielenilmausten kokoluokkaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)