Verkkouutiset

Donald Trump: Media on hukannut koko maahanmuuton pointin

Presidenttiehdokkaan mukaan häntä kiinnostaa erityisesti Yhdysvaltain kansalaisten hyvinvointi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvalloissa republikaanisen puolueen presidenttiehdokas Donald Trump syyttää median keskittyneen enemmän hänen vanhoihin kampanjalupauksiinsa, kuin mielipiteisiin ajankohtaisemmista asioista, kertoo The Wall Street Journal.

Trumpin mukaan media haluaa vain puhua laittomasti maassa olevasta yhdestätoista miljoonasta maahanmuuttajasta. Hän ei omien sanojensa mukaan halua keskustella, mitä laittomasti maassa oleville rikoksiin syyllistymättömille tapahtuisi.

”Minun etusijallani on 300 miljoonan Yhdysvaltain kansalaisen hyvinvointi, sisältäen miljoonat latinalaisamerikkalaiset ja maassa laillisesti olevat, jotka haluavat turvallisen rajan. Ja tarkoitan turvallista”, hän painotti.

Alkuviikosta Trump kertoi Fox News -kanavan haastattelussa, ettei hän pyrkisi karkottamaan laittomia siirtolaisia. Torstaina hän kuitenkin totesi CNN:n haastattelussa, että olisi erittäin hyvä mahdollisuus että hän näin kuitenkin tekisi. Trumpin mukaan vaihteleviin kantoihin syy ei kuitenkaan ole hänessä, vaan mediassa.

”He ottavat lauseita ja toteamuksia, paloittelevat ne, irrottavat asiayhteydestä ja puhuvat niistä päiväkausia”, hän luonnehti.

Lauantaina Trump keskittyi kampanjatilaisuudessaan rikoksiin syyllistyneisiin laittomiin maahanmuuttajiin.

”Ensimmäisenä päivänä aion aloittaa rikollisten laittomien maahanmuuttajien poistamisen tästä maasta. Tulemme pääsemään eroon rikollisista ja se tulee tapahtumaan yhden tunnin sisällä”, hän sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)