Verkkouutiset

Donald Trump lupaa: Epäillystä Venäjän hakkeroinnista tehdään perusteellinen tutkinta

Trump kuvaa "humpuukiksi" väitettä, jonka mukaan Moskovalla on hallussaan raskauttavaa materiaalia, jolla Trumpia voitaisiin kiristää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump on luvannut, että USA:n presidentinvaalien hakkerointiepäilyistä laaditaan ”täydellinen raportti” 90 päivän kuluessa. Trump kertoi asiasta perjantaina Twitter-tilillään.

Trump kertoo, että hänen ”ihmisensä” tulevat tutkimaan väitettyä Venäjä hakkerointia, joka kohdistui demokraatteihin vaalien aikana. Tutkinnan tulokset ovat hänen mukaansa valmiit ennen huhtikuun loppua.

Trump kuvaa ”humpuukiksi” väitettä, jonka mukaan Moskovalla on hallussaan raskauttavaa materiaalia, jolla Trumpia voitaisiin kiristää. Hänen mukaansa väitteiden takana on Trumpin poliittiset vastustajat.

– Täysin keksittyjä väitteiltä nilviäismäisiltä poliittisilta vastustajilta, sekä demokraateilta että republikaaneilta. TEKAISTUJA UUTISIA! Venäjän mukaan mitään ei ole olemassakaan, Trump kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)