Verkkouutiset

Donald Trump ydinaseuhan kohteena olevalle Guamille: Turisminne kymmenkertaistuu

Yhdysvaltain presidentti uskoo Guamin hyötyvän kriisistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjois-Korean ydinaseuhkan alla olevaa Guamin saarta odottaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin mukaan turismiaalto sen saaman julkisuuden myötä, kertoo The New York Times. Asia selvisi presidentin ja alueen kuvernöörin käymässä puhelinkeskustelussa.

”Minun täytyy kertoa teille, teistä on tullut äärimmäisen kuuluisia kaikkialla maaimassa”, Trump sanoi kuvernööri Eddie Calvolle.

”Voin sanoa tämän: Tulette menemään ylös, noin kymmenkertaisesti ilman yhtään käytettyä rahaa”, hän lisäsi turismista puhuttaessa.

Kuvernööri kertoi täyttöasteen olevan nyt 95 prosentin luokkaa, mutta olevansa samoilla linjoilla. Hän kertoi olevansa kiitollinen, että nimenomaan Trump oli nyt johtamassa toimia.

”Tulemme tekemään erinomaista jälkeä. Teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Heidän olisi pitänyt valita minut jo kahdeksan vuotta sitten, joku samanlaisella ajatusprosessilla. Ja suoraan sanottuna saman voisi sanoa viimeisestä kolmesta presidentistä”, Trump vastasi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)