Verkkouutiset

Presidentti Donald Trump jatkoi aamu-tv:n juontajien sättimistä

Presidentti oli aiemmin otsikoissa haukuttuaan tv-juontajia hulluiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

CNN kertoo Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin jatkaneen ”uhmakkaasti tv-toimittajien sättimistä”.

Morning Joe -ohjelman juontajat Joe Scarborough ja Mika Brzezinski saivat Trumpin vihat päälleen viimeksi torstaina, jolloin Trump twiittasi kuulleensa juontajien puhuneen hänestä pahaa ja totesi Brzezinskin älykkyysosamäärän olevan ”hullu” ja Scarborough’n olevan ”psyko”. Lisäksi hän ”paljasti” naisjuontajan kasvojen ”vuotaneen pahasti kasvojenkohotuksen takia”, kun juontajat olivat yrittäneet ”lyöttäytyä hänen seuraansa” uudenvuoden tienoilla.

Tänä aamuna presidentti jatkoi juontajien kommentointia Twitterissä. Hän kutsui twiitissään Scarborough’ta ”hulluksi” ja Brzezinskiä ”tyhmäksi kuin kivi.”

Donald Trumpia on arvosteltu poliittisen kentän molemmilta laidoilta. Valkoisen talon tiedottaja selitteli torstain kommentteja toteamalla, että amerikkalaiset äänestivät johtoonsa taistelijan.

– He eivät valinneet ketään istumaan ja olemaan tekemättä mitään. Trump taistelee tulella tulta vastaan, hän sanoi.

Trump twiittasi vain hetki ennen tämänaamuista viestiään lisäksi olevansa ”todella tyytyväinen huomatessani, että CNN on vihdoinkin paljastunut valemediaksi ja likasankojournalismiksi.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)