Verkkouutiset

Donald Trump latasi Twitteriin videon itsestään iskemässä nyrkein CNN-kanavaa

Yhdysvaltain presidentin viestittely pikaviestisovellus Twitterissä käy kuumana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin käyttäytymistä sosiaalisessa mediassa seurattiin tarkoin jo presidentinvaalikampanjoinnin aikana, mutta erityistä huomiota twiittailuun on kiinnitetty taas lähipäivinä.

Verkkouutiset kertoi eilen, kuinka Trump haukkui Twitterissä amerikkalaisen aamuohjelman juontajat ”hulluiksi”. Hän jatkoi toimittajien ilkkumista vielä myöhemminkin.

Tänään kerroimme, kuinka Trump totesi olevansa ”modernilla tavalla presidentillinen” ja vastaavansa tulella tulta vastaan.

Tänään Trump on aiheuttanut lisää pahennusta Twitter-kansassa ja erityisesti kansainvälisessä toimittajakunnassa. Trump postasi Twitteriin videon aihetunnistella #FraudNewsCNN ja #FNN. Fraud tarkoittaa petollista tai vilpillistä, ja tällä Trump viitannee aiempiin kommentteihinsa siitä, että amerikkalainen uutispalvelu CNN on hänen mielestään valemedia.

Närää aiheuttaa varsinaisesti kuitenkin twiitin video. Siinä Trumpin näköinen henkilö mätkii surutta nyrkein henkilöä, jonka pään kohdalle on laitettu CNN:n logo. ”Trump” kaataa henkilön nähtävästi nyrkkeilykehän vieressä maahan ja lyö tätä, eli CNN:n logoa ”kasvoihin”.

Kun tätä juttua tehtiin, oli twiitin lähettämisestä kulunut 45 minuuttia. Se oli siihen mennessä kerännyt jo 50 tuhatta uudelleentwiittausta ja herättänyt huomiota ympäri maailmaa. Vastauksissa Trumpin twiittiin todetaan muun muassa, että presidentin ”pitäisi hankkiutua lääkärin hoitoon”, toisaalta jonkun kommentoijan mielestä ”vasemmistolaiset eivät vain ymmärrä videon huumoria.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)