Verkkouutiset

Hermopeliä USA:n vaaleissa: tv-yhtiön pilkkatiedote Trumpista nosti myrskyn

Fox News pilkkasi isännöimänsä televisioväittelyn alla Donald Trumpia. Trump ilmoitti, ettei tule väittelyyn.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n presidentinvaalien ehdokasvalintojen esivaalikierros alkaa maanantaina Iowasta. Republikaanien gallupsuosikki Donald Trump jättää suuren huomion saattelemana osallistumatta viimeiseen eli seitsemänteen tv-väittelyyn.

Taustalla on Donald Trumpin ja juontaja Megyn Kellyn tunnettu pitkäaikainen kiista, mutta muutakin.

Trump järjesti tv-väittelyn alla Twitterissä äänestyksen siitä, pitäisikö hänen osallistua mahdollisesti epäreiluun väittelyyn vai ei.

Tämän johdosta väittelyn järjestäjä Fox News lähetti tiedotteen.

Foxin virallisessa lehdistötiedotteessa todettiin, että ”olemme kuulleet salaiselta taustalähteeltä, että ajatollah ja Putin molemmat aikovat kohdella Donald Trumpia epäreilusti tavatessaan, jos hänestä tulee presidentti – ilkeä lähde kertoo meille, että Trumpilla on salainen suunnitelmansa korvata hallituksensa Twitter-seuraajillaan nähdäkseen, pitäisikö hänen mennä edes noihin kokouksiin”.

Trump vahvisti välittömästi tiedotteesta kuultuaan, ettei hän osallistu Fox Newsin väittelyyn. Hän ihmetteli, mitä pelejä Fox leikkii. Hänen mukaansa pilkan ”kirjoitti lapsi” ja se oli ”neropatin tiedote”, jonka jälkeen ”sanoin bye bye”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)