Verkkouutiset

Donald Trump ykköskilpailijastaan: Epävakaa yksilö, poissa tolaltaan, suurin tapaamani valehtelija

Yhdysvaltain presidentinvaalin republikaanien ehdokaskisan kärkimiehet pieksävät toisiaan verbaalisesti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Gallupeja Etelä-Carolinan lauantaisen esivaalien alla johtava Donald Trump julkisti maanantai-iltana Suomen aikaa sisällöltään harvinaisen tiedotteen. Siinä hän jatkoi tv-väittelyssä sanomiaan asioita gallupeissa toisena olevasta Ted Cruzista.

– Ted Cruz on täysin epävakaa yksilö. Hän on suurin yksittäinen valehtelija jonka olen koskaan tavannut, politiikassa ja muualla, ja olen nähnyt heistä parhaita. Hänen lausuntonsa ovat täydellisen epätosia ja täysin törkeitä. On vaikea uskoa että henkilö joka väittää olevansa kristitty voi olla niin epärehellinen ja valehdella niin paljon, Donald Trump totesi lehdistötiedotteessaan.

Cruz valehtelee Trumpin mukaan itseään koskevissa väitteissä liberaalin korkeimman oikeuden tuomarin nimittämisestä, abortin puolustamisesta, ObamaCare-terveydenhoitouudistuksen puolustamisesta ja aseidenkanto-oikeuden vastustamisesta.

Haastatteluissa Trump sanoi Cruzin olevan poissa tolaltaan ja ’nuts’. Tiedotteessa Trump uhkaa myös viedä Cruzin oikeuteen tämän kanadalaisen syntymäpaikan vuoksi, jonka perusteella Cruz ei olisi kelvollinen presidentiksi.

Ted Cruz sanoi sunnuntaina tv-haastatteluissa, että Trump ei ole konservatiivi, ei käyttäisi poliittista pääomaa konservatiivisen tuomarin nimittämiseksi ja luopuisi presidenttinä kansalaisten aseenkanto-oikeudesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)