Verkkouutiset

Sisältyykö Donald Trumpin tviitteihin salainen koodi? Twitterin käyttäjä väittää ratkaisseensa arvoituksen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tviitit ovat tunnettuja paitsi niiden aiheuttamista kohuista myös luovasta lainausmerkkien käytöstä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Donald Trump vaikuttaisi käyttävän tviiteissään lainausmerkkejä lähes sattumanvaraisesti yksittäisten sanojen yhteydessä. Trumpin lainausmerkkien käyttö on saanut Twitterin käyttäjät arvuuttelemaan, onko niiden tarkoitus muodostaa joku viesti. Sisältyykö niihin salainen koodi?

Esimerkiksi maanantaina Trumpin julkaisemassa tviitissä sana ”Venäjä” on laitettu lainausmerkkeihin.

– Törkyinen Adam Schiff, täysin puolueellinen kongressiedustaja tutkii ”Venäjää”, käyttää kaiken aikansa televisiossa puskeakseen Dem tappion tekosyytä! Trumpin maanantaisessa tviitissä lukee.

The Independent kertoo eräästä Twitterin käyttäjästä, joka väittää ratkaisseensa lainausmerkkeihin liittyvän arvoituksen.

Danny Page kertoo Twitterissä havainneensa, että Trumpin eri aikoina lainausmerkkeihin laittamista sanoista löytyy salainen sanoma, kun ne yhdistelee oikealla tavalla.

Pagen koostama viesti on seuraavanlainen:

Somebody once told me

The world is gonna ROLL me

I ain’t the sharpest tool in the shed

Suomeksi Pagen koostama viesti kuuluu näin:

Joku kertoi minulle kerran, että

maailma jyrää minut

En ole penaalin terävin kynä

Pagen eri vuosina tehdyistä tviittien lainausmerkeillä merkityistä sanoista kyhäämä viesti on selvästi kieli poskessa tehty. Sanat ovat tutut Smash Mouth -yhtyeen vuonna 1999 julkaisemasta hittikappaleesta All Star.

Koska Trump tviittailee hyvin ahkerasti ja käyttää runsaasti lainausmerkkejä, monenlaisten järkevien sanayhdistelmien muodostaminen lainausmerkeillä merkityistä sanoista on mahdollista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)