Verkkouutiset

Donald Trump harkitsee oikeusministerinsä erottamista

USA:n presidentti on ollut tyytymätön oikeusministerinsä toimintaan Venäjä-tutkinnassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump harkitsee oikeusministeri Jeff Sessionsin erottamista, uutisoi Washington Post. Lehti pohjaa tietonsa asiaa tunteviin nimettömiin lähteisiin. Lähteiden mukaan Valkoisessa talossa olisi jo listattu mahdollisia korvaajia Sessionsille.

Sessions on entinen republikaanisenaattori. Hän oli Trumpin ensimmäisiä tukijoita republikaanien vanhasta kärkikaartista.

Presidentin ja oikeusministerin välejä on viime aikoina hiertänyt Sessionsin toiminta Trumpiin kohdistuvassa Venäjä-tutkinnassa. Sessions on Trumpin painostuksesta huolimatta jäävännyt itsensä tutkintaan osallistumisesta, mitä Trump on kutsunut ”epäreiluksi”. Eilen Trump twiittasi Sessionsin olevan ”vaikeuksissa”.

Washington Postin lähteiden mukaan Sessionsin erottaminen olisi osa strategiaa, jolla Valkoinen talo pyrkii pääsemään eroon Trumpin presidenttikampanjan Venäjä-yhteyksiä selvittävästä erikoistutkijasta Robert Muellerista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)