Verkkouutiset

Donald Trumpin poika käänsi ihmisten mielipiteitä isästään – ”mahdoton on hänelle vain lähtöpiste”

Presidenttiehdokkaan pojan puhe puoluekokouksessa kosketti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Donald Trump Jr:n puhe republikaaneille tiistaina muodostui illan kohokohdaksi Ohion puoluekokouksessa.

Siskonsa Tiffany Trumpin jälkeen puhunut veli osui focus groupeistaan kuulun Frank Luntzin mukaan niin hyvin hermoon, että Luntz totesi oheisessa twiitissään, miten 11 hänen ryhmänsä 18 jäsenestä totesi puheen vaikuttaneen heidän äänestämiseensä.

Donald Trump Jr aloitti isäänsä. ”suurta miestä”, koskevan tunteellisen puheosuutensa toteamalla, että hän tietää Amerikan palaavan huipulle. Syynä on, että hän tuntee ”mahdottomia saavuttavan” isänsä.

– Kun ihmiset kertovat hänelle ettei jotain voi tehdä, se takaa sen, että hän saa sen tehtyä. Tiedän että kun joku kertoo hänelle jonkun olevan mahdotonta, se laukaisee hänet toimimaan. Kun hänelle kerrottiin että queensilaispojalle on mahdotonta mennä Manhattanille ja käydä suurkaupungin rakennuttajien kimppuun, hän mieluummin muutti New Yorkin siluetin kuin antoi periksi, Donald Trump Jr puhui puoluekokoukselle.

– Olen nähnyt kerta toisensa jälkeen ilmeen hänen silmissään, kun joku sanoo, ettei jotain voi tehdä. Näin sen ilmeen vähän yli vuosi sitten, kun hänelle kerrottiin, ettei hän mitenkään voi menestyä politiikassa. ”Yes, he did”, hän teki sen.

Juniorin mukaan ”minun isälleni mahdoton on vain lähtöpiste. Se on se, miten hän lähestyy bisnesprojekteja, siten hän lähestyy elämää – joko opettaessaan tyttärentytärtään käyttämään golfmailaa tai käydessään käsiksi hankalimpiin neuvotteluihin, hän on aina täysin sitoutunut”.

– Hänen periksiantamaton päättäväisyytensä on syy miksi hänestä tulee seuraava presidentti, ja miksi tiedän, että kun hän sanoo osaavansa laittaa maan kuntoon, hän tarkoittaa sitä,

Jr kuvaili hänen isänsä käyttäneen työuransa johtajanpöydän sijaan tavallisten amerikkalaisten kanssa.

– Hän hengaili rakennussaiteilla kaataen sementtiä ja ripustaen kipsilevyjä. Hän kuunteli heitä ja arvosti heidän mielipiteitään yhä paljon ja usein kuin Harvardin ja Whartonin (bisnesyliopistojen) kavereita, jotka ovat lukittuina toimistoihin pois oikeasta työstä. Hän tunnisti heidän lahjakkuutensa ja innon joka kaikissa amerikkalaisissa on. Hän on nimittänyt ihmisiä heidän laatunsa perusteella, heidän katuälynsä ja työetiikkansa perusteella, ei vain papereiden ja suositusten.

– Hänen todellinen kykynsä johtajana on, että hän näkee potentiaalia ihmisissä jotka eivät näe sitä edes itse itsessään.

Jr kertoi tällaisista kansanmiehistä kuten Vinnie Stelliosta, joka opetti häntä ajamaan raskaita ajoneuvoja.

– Siksi me olemme ainoita miljardöörien lapsia jotka olemme yhtä kotonamme D10 Caterpillarissa kuin omissa autoissamme.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)