Verkkouutiset

Ulkoministeri 11. syyskuuta vuosipäivänä: Terrorismi ei kukista koskaan Yhdysvaltoja

Ulkoministeri Rex Tillersonin mukaan Yhdysvallat on sitoutunut pysäyttämään ääriliikkeet.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvalloissa on muisteltu tänään WTC:n terrori-iskuissa 11. syyskuuta 2001 surmansa saaneita uhreja ja osoitettu kunnioitusta niitä kohtaan, jotka pelastivat ihmisiä uhraten oman henkensä.

– Heidän rohkeutensa sinä päivänä on esimerkki amerikkalaisten luonteesta vihollisen edessä. Vaikka maatamme haavoitettiin tuona päivänä, tänään muistutamme maailmaa siitä, että terrorismi ei kukista koskaan Yhdysvaltoja, Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson sanoi ulkoministeriön julkaisemassa lehdistötiedotteessa.

Samana päivänä 11. syyskuuta 2012 neljä amerikkalaista tapettiin terrori-iskussa, joka kohdistui Yhdysvaltain Bengasin-konsulaattiin Libyassa. Joukossa oli Yhdysvaltain Libyan-suurlähettiläs Christopher Stevens.

– Olemme edelleen sitoutuneita pysäyttämään ääriliikkeet, jotka suunnittelevat, mahdollistavat ja toteuttavat viattomiin kohdistuvia iskuja, Tillerson sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)