Verkkouutiset

Turvapaikanhakijat eivät tervehtineet, kieltäytyivät uimasta muiden kanssa – ei kansalaisuutta

Sveitsi ei hyväksy siirtolaisia, joiden todetaan olevan ei-tarpeeksi sveitsiläisiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Independentin uutinen Sveitsin linjasta kansalaisuushakemuksessa on keskusteluttanut sosiaalista mediaa. Sveitsi hylkäsi 12- ja 14-vuotiaiden tyttöjen kansalaisuushakemukset.

Perusteena oli, että muslimitytöt kieltäytyivät koulun uimatunneista sanoen heidän uskontonsa kieltävän uimisen samaan aikaan poikien kanssa. Lautakunta totesi tämän olevan lain vastaista ja peruste hakemusten hylkäämiselle.

Kymmenen vuotta Sveitsissä olleelta kosovolaisperheeltä Baselissa hylättiin huhtikuussa Sveitsin kansalaisuus, koska he eivät olleet suostuneet tervehtimään takaisin ihmisiä kadulla ja käyttivät nuhjuisia vaatteita. Tätä pidettiin varmana merkkinä siitä, että he eivät olleet integroituneet maahan.

Sveitsin linja kosketti myös 40 vuotta maassa asunutta amerikkalaista. Hän ei kyennyt mainitsemaan lähiseudulta lainkaan paikallisia ystäviä ja hänen kansalaishakemuksensa hylättiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)