Verkkouutiset

Putin suorassa tv-lähetyksessä: Meillä on erittäin hyvä suhde Suomeen

Presidentti Vladimir Putinilta kysyttiin hänen tv-tentissään "otammeko Alaskan takaisin".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Alaska-kysymys sai studioyleisöltä aplodit. Samalla naureskeltiin Ice Crimea -vitsille. Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi vastakysymyksellä ”mihin te tarvitsitte Alaskalla”.

Hän totesi Venäjän myyneen 1800-luvulla Alaskan USA:lle 7,2 miljoonalla dollarilla, ettei Alaska ole etelässä ja sinne asutettaville pitäisi maksaa tukia, joten asian voisi unohtaa.

Putin totesi lännen yrittävän vahingoittavaa Venäjää jättämällä ostamatta öljyä ja kaasua. ”Sopii yrittää. Länsi vahingoittaa vain itseään”, hän totesi.

Kaasutoimituksista puhuttaessa Vladimir Putin totesi, että ”jotkut naapureistamme, erittäin hyvistä naapureistamme joiden kanssa meillä on erittäin vakaat suhteet, kuten esimerkiksi Suomi. Suomi saa 90 prosenttia kaasustaan Venäjältä”.

Hänen mukaansa ”olisi täysin epärealistista” lopettaa toimitukset kokonaan muuten kuin ”omalla kustannuksellaan, vahingoittamalla itseään, mutta en voi kuvitella sellaista tilannetta”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)