Verkkouutiset

Mobiilisovellus haastaa parkkisakot puolestasi

Yhdysvaltalainen startup-yritys on kehittämässä mobiilisovellusta, joka valittaa parkkisakoista ihmisten puolesta. San Franciscon kaupunki ei ole asiasta innoissaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltalainen startup-yritys Fixed on kehittämässä mobiilisovellusta, joka hoitaa parkkisakkojen valitusprosessin ihmisten puolesta. Yritys aloitti toimintansa tammikuussa San Franciscossa ja on saanut palvelulleen jo 35 000 käyttäjää. Juuri päättyneellä rahoituskierroksella se keräsi 1,2 miljoonaa dollaria, kertoo teknologiasivusto TechCrunch.

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista. Käyttäjä ottaa älypuhelimellaan kuvan parkkisakosta, jonka jälkeen sovellus hoitaa loput. Rikkomuksen tyypistä riippuen yhtiö on voittanut 20-30% valituksista. Sovellus oli aiemmin suljetussa kokeilussa.

San Franciscon kaupunki ei ole ollut asiasta innoissaan. Se ei ole järjestänyt tapaa toimittaa valituksia sähköisesti muuten kuin sähköpostilla, jossa taas osa valituksista on Fixedin mukaan hukkunut. Lain mukaan myös faksin käyttö on mahdollista, mutta kaupunki laittoi sen kiinni kyllästyttyään yrityksen sillä toimittamiin valituksiin.

Palvelun on tarkoitus laajentua myöhemmin muihin suuriin kaupunkeihin. Yhtiön tavoitteena on kattaa sata suurinta kaupunkia yhdysvalloissa kahden vuoden sisällä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)