Verkkouutiset

Viiden kerrotaan kuolleen Slovjanskissa, kolme tiesulkua tuhottu

Itä-Ukrainan Slovjanskissa käytiin tulitaisteluita tiesuluista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan armeijan joukot valtasivat ja tuhosivat strategisesti tärkeän Slovjanskin separatistien kolme tiesulkua. Iltapäivällä armeijan kerrottiin pystyttäneen omia tiesulkuja ja etenevän kohti kaupunkia.

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi Slovjanskin hyökkäyksen olevan omaa kansaa kohtaan kohdistettu vakava rikos, josta on seurauksia.

Yhdeltä sululta nousi aiemmin voimakasta savua, kun siellä olleet autonrenkaat sytytettiin. Oheisella ensimmäisellä Youtube-videolla näkyy myös aluetta kierrellyt helikopteri.

Ukrainan sisäministeriön mukaan ainakin viisi separatistia kuoli yhteenotoissa. Yksi Ukrainan armeijan mies olisi loukkaantunut.

Separatistit pyysivät siviilejä muodostamaan ihmisketjuja armeijan pysäyttämiseksi ja poistumaan vallatusta kaupungintalosta.

Itä-Ukrainassa on tiettävästi yli kymmenen kidnapattua toimittajaa ja muuta siviiliä.

Russia Todayn venäläisuutisointia Slovjanskista voi nähdä tästä linkistä. Jutun mukaan useat alueen kaupat ja koulut on suljettu.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)