Kaksi junaa törmäsi toisiinsa Saksassa – useita kuolleita

Kaksi junaa törmäsi toisiinsa Bad Aiblingissa Saksan Baijerissa.

  • LKS 20160209 kne026; Aerial view shows firefighters and emergency doctors working at the site of a train accident near Bad Aibling, southern Germany, on February 9, 2016. Two Meridian commuter trains operated by Transdev collided head-on near Bad Aibling, around 60 kilometres (40 miles) southeast of Munich, killing at least eight people and injuring around 100, police said. The cause of the accident was not immediately clear. / AFP / dpa / Peter Kneffel - LEHTIKUVA / AFP

    Kaksi junaa ajoi toisiaan vastaan.

    ()

Alueen poliisijohdon mukaan junaonnettomuudessa on kuollut "useita". Ainakin 150 ihmistä loukkaantui ja heistä 50 vakavasti. Kuolleita on ainakin yhdeksän.

Useita junavaunuja on suistunut raiteilta. Kyse oli paikallisjunista Münchenin ja Rosenheimin välillä. Suurin osa matkustajista oli matkalla töihin.

Pelastustoimi on paikalla useilla ajoneuvoilla ja helikoptereilla.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.