Verkkouutiset

Aktiivisuusranneke pitää sinut tavoitteessa – tarvittaessa jopa sähköshokein

Yhdysvaltalaisyritys on kehittämässä uudentyyppistä aktiivisuusranneketta, joka antaa tavoitteista lipsumisista palautetta esimerkiksi sosiaalisen median kautta, mutta myös sähköshokein.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltalainen yritys on kehittämässä aktiivisuusranneketta, joka ei tyydy muistuttamaan asioista lempeästi. Nimellä Pavlok kulkeva ranneke antaa tavoitteista jäädessä palautetta esimerkiksi sosiaalisen median kautta, mutta tarvittaessa jopa sähköshokein, kertoo The Telegraph.

Laitteen suunnitelleen Maneesh Sethin mukaan rannekkeen tavoite on muuttaa tuottava käytös kuten aikaisin nousu tai salille lähteminen luonnollisiksi tavoiksi antamalla negatiivista vahvistusta epäonnistuneille yrityksille. Pavlok sisältää askelmittarin ja GPS:n, mutta sen kerrotaan olevan myös yhteensopiva muiden sovellusten kanssa.

Sethin mukaan tutkimukset osoittavat, että 40 prosenttia päivärytmistämme on tietoisten valintojen sijaan tapakäyttäytymistä. Rannekkeen antama voimakas palaute ehdollistaa hänen mukaansa ihmiset noudattamaan itse tekemiään tavoitteita muodostamalla niistä tapoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)