Verkkouutiset

ISIS murhasi naisen ja esiintyi hänenä Facebookissa syksyn ajan

Jihadistit tappoivat pidättämänsä Ruqia Hassan Mohammedin saadakseen ansaan muitakin vastustajiaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

ISIS pidätti kansalaisjournalisti Ruqia Hassan Mohammedin, 30, kesällä Syyrian Raqqassa. Ilmeisesti syyskuussa ISIS murhasi pidättämänsä naisen. Kuolemasta ei kerrottu ja jihadistit pitivät naisen sosiaalisen median tilin aktiivisena.

Independent kertoo ISIS:n vastaisen Raqqa is Being Silently Slaughtered -ryhmän edustajan ”Tim Ramadanin” kertovan, että Ruqian Facebook-tilillä on loppuvuodesta houkuteltu muita ISIS:n vastustajia ansaan.

Ruqiana Facebookissa esiintyneet ovat todellisuudessa olleet ISIS:n jäseniä. He käyttivät tiliä vielä viikko sitten.

Ruqian viimeinen todellinen Facebook-postaus tapahtui ilmeisesti heinäkuussa. ISIS oli katkaissut nettiyhteyksiä Raqqassa. ”Siitä vaan, viestikyyhkymme eivät valita”, hän oli ironisoinut.

– Olen Raqqassa ja olen saanut tappouhkauksia, ja kun ISIS (pidättää) minut ja tappaa minut se on o.k., koska he mestaavat minut ja arvokkuuteni säilyy, se on parempi kuin elää ISIS:n nöyryyttämänä, hän totesi viime sanoikseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)