Verkkouutiset

Venäjän suurlähettiläs syyttää ruotsalaismedioita propagandasta: Pötypuhetta, Venäjä ei ole uhka

Suurlähettilään mukaan ruotsalaisten käsitys Venäjän rajoitetusta lehdistönvapaudesta on "vääristelty", samoin kuin se, että Venäjä olisi uhka Ruotsille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viktor Tatarintsev, Venäjän suurlähettiläs Ruotsissa, on todennut Ruotsin radion lauantaihaastattelussa, että Ruotsin ja Venäjän suhteet ovat ”käännekohdassa.” Sen sijaan Tatarintsevin mukaan Venäjän mahdollinen uhka Ruotsille on ”pötypuhetta”, jota ylläpitää ruotsalaismedioiden kampanja.

Tatarintsevin mukaan Ruotsissa koettu Venäjä-uhka on peräisin ”hysteerisestä propagandakampanjasta Ruotsin medioissa.” Hän palasi haastattelussa useasti siihen, että ruotsalaistoimittajat ovat vastuussa Venäjän maalaamisesta uhaksi.

Suurlähettiläs viittasi haastattelussa Ukrainan tapahtumiin ja siihen, kuinka Ruotsin hallitus asettui Venäjää vastaan konfliktissa. Tämä on Tatarintsevin mukaan yksi syy siihen, että Venäjän ja Ruotsin suhteet ovat tällä hetkellä ”pohjatasolla.” Hänen mukaansa Venäjä on tehnyt paljon parantaakseen suhteita, muttei konkretisoinut asiaa haastattelussa enempää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)