Verkkouutiset

Erikoiset klovnihyökkäykset pelottavat Ruotsissa

Poliisi on ymmällään tapahtumista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kuluvan viikonlopun aikana Ruotsin poliisi on saanut useita hälytyksiä klovniksi naamioituneista häiritsijöistä. Erikoisista tapauksista kertoo Aftonbladet.

Viimeisimmässä tapauksessa sunnuntaiaamulta 20-vuotias mies joutui Falköpingissä kolmen klovniksi naamioituneen henkilön hyökkäyksen kohteeksi. Miestä viillettiin toiseen käteen rikkinäisellä pullolla.

Klovneista kaksi oli pukeutunut raitaan ja yksi pilkulliseen asuun, mutta muita tuntomerkkejä ei lehden tietojen mukaan ole. Aftonbladetin tietojen mukaan ketään ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

Viikonlopun aikana klovniasuun pukeutuneet ovat säikytelleet useita ihmisiä.

– Tämä on todella ikävää. Olemme saaneet todella paljon yhteydenottoja ihmisiltä, joita on säikytelty. Jopa lapset ja vanhemmat ovat soittaneet meille, kertoo Jenny Widén poliisista.

Eilen illalla poliisi hälytettiin Tibroon asuntoon, jossa klovniksi pukeutunut mies jahtasi ihmisiä veitsellä. Skarassa puolestaan 8-vuotias poika luuli äitinsä tulevan kotiin, mutta ovella olikin klovniksi pukeutunut mies.

– Hän pelästyi niin paljon, että hyppäsi ikkunasta, kerrotaan Aftonbladetin jutussa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)