Verkkouutiset

Hän selvisi täpärästi kirkkohyökkäyksestä – puukotettiin raa’asti, esitti kuollutta

Normandialaisessa kirkossa panttivangiksi joutunut eläkeläismies joutui kuvaamaan papin ruumista ja sai useita puukon iskuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaksi normandialaiseen kirkkoon tiistaina hyökännyttä miestä puukotti raa’asti 87-vuotiasta eläkeläismiestä, joka selvisi hengissä esittämällä kuollutta kirkon lattialla.

Hyökkääjät ottivat yhteensä viisi ihmistä panttivangiksi ja surmasivat katolilaisen papin. Isis on ilmoittanut olevansa hyökkäyksen takana.

Hyökkääjät pakottivat eläkeläismiehen kuvaamaan isä Jacques Hamelin ruumista toisen terroristin puhelimella. Ranskan median mukaan eläkeläismiehen nimi on Ray.

Sen jälkeen Rayta puukotettiin kaulaan, selkään ja käsivarsiin. Hyökkääjät luulivat Rayn kuolleen ja jättivät hänet makaamaan alttarille.

Hyökkääjät sanoivat Rayn vaimolle Jeaninelle, että hänet ja kolme nunnaa jätettäisiin henkiin, Jeanine kertoi Mirrorille.

Isä Hamelille ja Raylle ilmoitettiin, että heidän on kuoltava. Hyökkääjät pakottivat aseilla uhaten Jeaninen ja nunnat katsomaan teloituksen alttarilla.

Ray on tällä hetkellä sairaalassa kriittisessä tilassa. Ranskan viranomaiset pitävät kirkkohyökkäystä islamistisena terrori-iskuna.

Poliisi ampui molemmat hyökkääjät. Toiselta mieheltä oli useaan kertaan evätty pääsy Syyriaan. Hän oli terrorismilistalla ja kantoi elektronista jalkapantaa vankeuden jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)