Verkkouutiset

Putinin mies raivoaa Hollywood-sarjan tuomisesta Venäjälle – ”miksi tämä jo vaikeaan tilanteeseemme”

Varapääministeri purkautui Facebookissa Isänmaan puolesta -tv-sarjan venäläisversiosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa Isänmaan puolesta -nimellä tunnettu amerikkalainen tv-sarja Homeland on tehty uudelleen Rossija 1 -televisiolle. Venäjällä juuri alkanut sarja kulkee nimellä Rodina (kotimaa, isänmaa). Alun perin kyse on israelilaisesta Hatufim-sarjasta.

Venäjän varapääministeri Dmitri Rogozin kirjoittaa maassaan alkaneesta sarjasta Facebookissa. Hän pyytää kertomaan, mistä on kyse.

– Että kaksi Venäjän armeijan tiedustelu-upseeria on kaapattu, sotavankeina, ja pettävät valansa ja uskonsa? Miten voimakastahtoinen terroristijohtaja yrittää kostaa poikansa kuoleman? Vai miten epäpätevä vastavakoilumme on? Eikö yleensä jokaiselle ole Venäjä ja venäläinen isänmaa pyhä?, Rogozin kirjoittaa.

– En halua loukata ketään, vain pyytää selitystä: miksi USA:sta on pitänyt tuoda tällainen israelilaisten ja palestiinalaisten elokuva tehtäväksi uudelleen ja yrittää tuoda sitä meidän jo vaikeaan elämäntilanteeseemme, hän jatkaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)