Verkkouutiset

Kapteenin yllätyskuulutus laivan matkustajille: Tämä onkin risteily ”ei minnekään”

Australian Queenslandia riepotteleva Debbie-pyörremyrsky muutti Pacific Dawn -laivan suunnitelmat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brittiläisen P&O-yhtiön Pacific Dawn -laivan matkustajat saivat kuulla, että he ovat lähdössä ”risteilylle ei minnekään”.

Kapteeni Alan Dockeray kertoi 1 946 matkustajalle hieman ennen laivan lähtöä Australian Brisbanesta, että suunniteltu matka Airlie Beachille ei onnistu ja että laivan miehistö ei onnistunut lyhyessä ajassa järjestämään muuta määränpäätä.

Matkustajat joutuivat tyytymään merellä tehtyyn kierrokseen, minkä jälkeen laiva palaisi lähtöpaikkaansa Brisbaneen.

Matkan epäonnistumisen syynä on Australian Queenslandia riepotteleva trooppinen pyörremyrsky Debbie. Myrskyn takia mitkään muutkaan määränpäät kuin Airlie Beach eivät olleet risteilijälle mahdollisia.

”Haluamme huolehtia Pacific Dawnin matkustajien turvallisuudesta ja etsimme vaihtoehdon, että he saavat nauttia laivan palvelutarjonnasta, kuten illallisesta ja viihdemahdollisuuksista parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo P&O:n omistavan Carnival Cruise Linesin tiedottaja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)