"Hän nostaa Raamatun korkealle ilmaan ja valehtelee kuin koira"

Donald Trumpin mukaan kristilliset republikaanit ovat punninneet hänen vastaehdokkaansa Ted Cruzin.

  • LKS 20160207 PETERBOROUGH, NH - FEBRUARY 07: Republican presidential candidate Sen. Ted Cruz (R-TX) speaks at a Town Hall event on February 7, 2016 in Peterborough, New Hampshire. Cruz, who won the Iowa caucus, is hoping for another strong showing in Tuesday's New Hampshire primary despite the state's more moderate base. LEHTIKUVA / Spencer Platt / Getty Images / AFP

    Ted Cruz.

    ()

Liikemies Donald Trump jatkoi USA:n Nevadan vaalikokousten alla kovaa kielenkäyttöään vastaehdokkaistaan. Trumpin pääkohteena nyt on ollut senaattori Ted Cruz.

Ted Cruz nostaa Raamatun korkealle ilmaan ja sitten valehtelee kuin koira - yhä uudestaan ja uudestaan! Evankeliset (kristityt) Etelä-Carolinassa pääsivät hänestä perille ja sanoivat ei!, Donald Trump kirjoittaa alla näkyvässä twiitissään.

Trump on haastatteluissa kiitellyt toista pahinta kilpailijaansa Marco Rubiota, joka "antoi suojaa" niin ikään nimittämällä Cruzia valehtelijaksi. Rubio syytti Cruzia hänen puheensa tahallisesta väärin sanoittamisesta videolle ja sai aikaan potkut Cruzin kampanjan vetäjälle.

Las Vegasin suurtilaisuudessaan Donald Trump sanoi Ted Cruzin olevan "sairas" ja "kaverissa olevan jotain vikaa".

Ted Cruzin kampanja kommentoi takaisin, että Trump on kuin "turhautunut lapsi, joka turvautuu nimittelyyn". Cruzin mukaan Trump ei ole todellinen konservatiivi ja heidän mainoksensa asiasta ovat oikeassa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.