Verkkouutiset

Donald Trumpin ministeriehdokkaaksi valitsema pikaruokajohtaja vetäytyy ehdokkuudesta

Andrew Puzderin valinta ei todennäköisesti olisi mennyt senaatissa läpi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin valitsema työministeriehdokas Andrew Puzder vetäytyy ministeriehdokkuudesta. CNN:n mukaan Puzder ilmoitti päätöksestään keskiviikkona.

Puzder omistaa CKE-pikaruokaketjun ja on ollut viime aikoina kohun keskellä liiketoimistaan. Hän on muun muassa myöntänyt, ettei ole maksanut kaikkia vaadittuja veroja. Lisäksi Pudzeria on kritisoitu siitä, että hän on vastustanut työntekijöiden minimipalkkaa.

”Olen otettu siitä, että presidentti Donald Trump toivoi minua työministerin tehtävään. Vaikka en palvele presidentin hallintoa, tulen antamaan kaiken tukeni hänelle ja hänen osaavalle tiimilleen”, Puzder sanoo tiedotteessaan.

Erityisesti demokraatit ovat olleet Puzderin valintaa vastaan, mutta myös osa republikaaneista on vastustanut hänen valintaansa. Puzderin valinta ei todennäköisesti olisi mennyt senaatissa läpi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)