Verkkouutiset

Putinin yllätysavaus: Teemme yhteistyötä USA:n kanssa

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo olevansa valmis yhteistyöhön Yhdysvaltain kanssa tulevien vaalien tuloksesta huolimatta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vladimir Putinin mukaan Venäjä on valmis yhteistyöhön Yhdysvaltain kanssa Yhdysvaltain tulevien presidentinvaalien tuloksesta huolimatta. Hänen mukaansa Venäjä tekee yhteistyötä valtion, ei tietyn henkilön kanssa.

– Teemme yhteistyötä kenen tahansa kanssa, jonka amerikkalaiset valitsevat presidentikseen, Putin sanoi Vesti v Subbotu -televisio-ohjelmassa RAI:n mukaan.

– Emme tee yhteistyötä tietyn henkilön vaan valtion kanssa, joka on yksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista maailmassa, hän sanoi.

Putinin mukaan Venäjällä ja Yhdysvalloilla on ”yhteinen agenda”, vaikka mailla on erimielisyyksiä monista kansainvälisistä kysymyksistä.

Erimielisyyksistä huolimatta mailla on Venäjän presidentin mukaan asioita, jotka yhdistävät niitä. Näitä ovat muun muassa köyhyyden vastainen taistelu, taistelu terrorismia vastaan sekä pyrkimys saada maailmantaloudesta tasapainoisempi ja demokraattisempi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)