Putin tarkasti Venäjän turvallisuuspalvelun uuden aseen – tässä on FSB:n Batmobiili

Venäjän presidentti Vladimir Putin on tutustunut Venäjän turvallisuuspalvelun uuteen ajoneuvoon.

  • Vladimir Putin ja FSB:n Batmobiili.

    ()

Venäjän presidentti Vladimir Putin tutustuu tuoreella Venäjän valtion media RT:n videolla (alla) erikoiseen mustanpuhuvaan ajoneuvoon.

RT tituleeraa panssaroitua miehistönkuljetusajoneuvoa sarjakuvasankari Batmanin ajoneuvon nimeä mukaillen ”FSB:n Batmobiiliksi”. Videolla Putin kiertää ajoneuvoa ja tutustuu siihen ja sen ominaisuuksiin.

Puolustusalaa seuraava Foxtrot Alpha kertoi jo viime syksynä, että Venäjällä ”rankaisijana” ja ”ojentajana” tunnettuja futuristisia ajoneuvoja on jo havaittu liikenteessäkin. Venäjän sosiaalisessa mediassa on pyörinyt videoita, joilla FSB:n autot kurvailevat tavallisen liikenteen seassa.

Ajoneuvon takana on venäläinen ZIL. Aiemmin siitä on esitelty vain huomattavasti kevyemmin panssaroituja prototyyppiversioita.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.