Verkkouutiset

Putinin ja Erdoganin sanasota: ”Selittämätön puukonisku selkään” – ”Lentäjät tekivät velvollisuutensa”

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vaihtoivat torstaina kitkeriä kommentteja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Turkin ja Venäjän välinen sanaharkka venäläisen sotilaskoneen alasapumisesta jatkuu, vaikka maat ovat koettaneet liennyttää tapahtunutta.

– On täysin selittämätöntä, että maa, jota pidämme kumppanina ja liittolaisena taistelussa terrorismia vastaan, puukottaa petollisesti (meitä) selkään, Venäjän presidentti Vladimir Putin totesi yleisradioyhtiö RAI:n mukaan.

Putin ihmetteli myös, ettei Turkilta ole kuulunut ”korkean tason anteeksipyyntöä sen enempää kuin puhetta korvauksista tai rikollisten rankaisemisesta”.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan vastasi yhtä rikinkatkuisesti.

– Jos jonkun täytyy pyytää anteeksi, se emme ole me, vaan joka on loukannut ilmatilaamme. (Turkin) lentäjät tekivät velvollisuutensa, hän sanoi.

Erdogan vastasi myös venäläissyytöksiin, jonka mukaan Turkki rahoittaisi niin sanotun islamilaisen valtion terroristeja.

– Hävetkää. Sen, joka väittää, että ostamme Isikseltä öljyä, on velvollinen todistamaan sen. Muussa tapauksessa väittäjä on valehtelija.

Lue myös: Matkustajakone taivaalla samaan aikaan pudotetun venäläiskoneen kanssa – ”kuulin varoitukset”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)