Verkkouutiset

Karannut jouluporo löytyi kaivoksesta – brittimedia innostui suomalaiseläimen etsinnöistä

Englannissa paennut nuori suomalainen Tinsel-poro pääsi lehtiotsikoihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset kertoi maanantaina iltapäivällä BBC:n uutisesta. Sen mukaan Suomesta tullut Tinsel-poro oli saapunut Englantiin edustamaan joulukuusitilalle ja karannut heti.

Paikallisen Leicester Mercuryn mukaan Tinsel löytyi myöhemmin maanantaina kolmen vuorokauden pakomatkan jälkeen.

Poro oli ylittänyt teitä, uinut kanaalin yli ja päätynyt vanhan kaivoksen suojiin.

Tinsel palautettiin illalla Friezeland Christmas Trees -tilalle. ”Enää häntä ei päästetä pakenemaan”, tilan Paul McRobert kommentoi.

Etsintöjen ollessa maanantaina käynnissä ehti Tinselistä tulla tiedotusvälineissä Britannian tunnetuin suomalaiseläin. Pakomatkasta tehtiin lukuisia juttuja.

Mirrorin mukaan poro olisikin hypännyt karatessaan aidan yli eikä ali ja työntekijät olisivat seuranneet ”kauhuissaan” karkumatkan alkua. Lehti kertoo joulukuusitilalle jääneen toisen poron olleen yksinäinen.

Telegraph kertoo albinoporon olevan seitsemän kuukauden ikäinen ja paon mahdollistuneen, koska se oli juuri pudottanut molemmat sarvensa.

Expressin mukaan karkaamisesta ilmoitettiin Leicesterhiren poliisille. Poliisin puhenaisen mukaan ”meille soitettiin noin kello 18.40 28. marraskuuta raportista koskien kahta tilalle toimitettua poroa, joista toinen oli karannut”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)