Verkkouutiset

Lehti: Pietarissa helmikuussa lukuisia sieppauksia

Viranomaisen mukaan suomalaisturistien ei tarvitse pelätä Venäjälle matkustamista: turvallisuustilanne ei ole muuttunut.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Saimaa kirjoittaa uutisessaan, että Pietarissa ja sitä ympäröivällä Leningradin alueella on helmikuussa siepattu ainakin kuusi ihmistä. Lehti perustaa tietonsa Fontanka-sivuston tietoihin.

Etelä-Saimaa on haastatellut jutussaan rakennussuunnitteluyritys SRV:n Venäjä-johtajaa Jussi Kuutsaa. Hän kertoo huomanneensa uutiset kidnappauksista ja pitävänsä selvänä, että huonot taloudelliset ajat lisäävät rikollisuutta.

– Sellaisia otsikoita on lukumääräisesti enemmän kuin niin sanottuina hyvinä aikoina vuosina 2011–2013 tai 2000-luvun alun ja vuoden 2008 välisenä aikana, hän toteaa.

Etelä-Saimaan uutisen mukaan siepattuja on jopa kidutettu, mutta heiltä on myös vaadittu lunnaita. Myös yrityksiä on kaapattu ja autoja varastettu.

Poliisiyhdysmies Seppo Mikkola Pietarin pääkonsulinvirastosta toteaa Etelä-Saimaalle, ettei Pietarin turvallisuustilanne ole muuttunut. Turistien ei hänen mukaansa tarvitse pelätä matkustamista Venäjälle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)