Pariisin terrori-iskuista epäilty pidätettiin

Pariisin terrori-iskuista epäilty Salah Abdeslam on viranomaisten mukaan pidätetty perjantaina poliisietsinnässä Brysselissä.

  • LKS 20160318 A police operation was underway on March 18, in the Brussels area home to key Paris attacks suspect Salah Abdeslam whose fingerprints were found in an apartment raided this week, the federal prosecutor's office said. - LEHTIKUVA / AFP Jan Nagels

    Poliisioperaatio käynnissä Brysselissä perjantaina.

    ()

Salah Abdeslam pidätettiin Molenbeekin lähiössä. Hän on viranomaisten mukaan haavoittunut, ja häntä hoidetaan sairaalassa. Häntä on ammuttu jalkaan.

Belgian poliisi kertoo pidättäneensä Abdeslamin lisäksi toisen henkilön. Hänen henkilöllisyyttään ei ole vielä paljastettu. Myös hänen kerrotaan loukkaantuneen.

Abdeslamin sormenjälkiä löytyi Brysselissä myös tiistaina asunnosta, johon poliisit suorittivat etsinnän.

Belgian viranomaiset kuitenkin kertoivat BBC:lle, että ei ole selvää, milloin hän on ollut asunnossa, koska sormenjälkiä ei kyetty ajoittamaan.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.