Verkkouutiset

Paavi Franciscus: Muslimiterrorismia ei ole olemassa

Vatikaanin päämiehen ja katolisen kirkon hengellisen johtajan mukaan ei ole kristittyä, juutalaista eikä muslimiterrorismia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Paavi Franciscus kirjoitti viestinsä World Meetings of Popular Movementsin tapaamiselle Kaliforniassa. Hän totesi osanottajien omistautuneen sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle, puolustamaan sisartamme Äiti Maata ja seisomaan siirtolaisten puolella.

Paavin mukaan ensiksikin ekologinen kriisi on tosiasia, sitä ei tule kieltää ja aika loppuu. Toiseksi hänen mukaansa on tärkeää sanoa uudelleen, että ”mikään kansa ei ole rikollinen ja mikään uskonto ei ole terroristinen”.

– Kristittyä terrorismia ei ole, juutalaista terrorismia ei ole ja muslimiterrorismia ei ole olemassa. Niitä ei ole olemassa, paavi Franciscus sanoo.

– Mikään kansa ei ole rikollinen tai huumeiden salakuljettaja tai väkivaltainen.

Paavin mukaan kaikissa ihmisissä ja uskonnoissa on fundamentalistisia ja väkivaltaisia ihmisiä ”ja suvaitsemattomilla yleistyksillä heistä tulee vahvempia, koska viha ja muukalaispelko ruokkii heitä. Kohtaamalla terrorin rakkaudella me työskentelemme rauhan hyväksi”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)