Kuka haluaa miljonääriksi? Brittilehti tyrmäsi OneCoin-hankkeen, suomalainen pääpuhujana

Virtuaalivaluutta Bitcoinin seuraajaksi sanottu OneCoin keräsi Lontoossa tuhat ihmistä esittelytilaisuuteen.

  • OneCoinin nettisivujen mukaan hankkeen esittelytilaisuudet kiertävät tammikuussa lähinnä Itä-Eurooppaa.

    ()

Mirror-lehti kertoo lauantaina Lontoossa pidetystä vauhdikkaasta OneCoinin esittelytilaisuudesta, jossa puhui hankkeen Euroopan suurlähettilääksi kutsuttu Kari Wahlroos.

Mirrorin mielestä asiassa something doesn't add up eli jokin mättää.

Bitcoinin kilpailijaksi sanotun OneCoinin väitetään tekevän 300 ihmistä miljonääriksi vuodessa ja mitä aikaisemmin mukaan tulee, sitä rikkaammaksi tulee. Liittymismaksu vaihtelee 100 punnasta 28 000 puntaan.

Pääpuhuja Kari Wahlroosin kerrotaan esiintyneen aurinkolasit päällä "koska tulevaisuus on niin kirkas. Olen täällä tekemässä teistä sikarikkaita".

Hankkeen perustajaksi sanotaan bulgarialaista Ruja Ignatovaa. Mirrorin toimittaja kirjoittaa tunteneensa itsensä likaiseksi ja investoivansa nolla puntaa "virtuaalisesti arvottomaan valuuttaan".

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.