Verkkouutiset

Israelin pääministeri raivostui – Saksan ulkoministeri halusi tavata ihmisoikeusjärjestöjä

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on uhannut perua tapaamisena Saksan ulkoministerin Sigmar Gabrielin kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sigmar Gabrielin vierailee tiistaina Israelissa. Hänen tarkoituksenaan oli tavata poliittisten johtajien lisäksi B’Tselem sekä Breaking the Silence -ihmisoikeusjärjestöjen edustajia. Järjestöt ovat kritisoineet Israelin miehitystä Länsirannalla.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu suivaantui Gabrielin aikomuksista niin, että hän uhkasi israelilaisen Channel 2 -TV-kanavan mukaan perua suunnitellun tapaamisena Gabrielin kanssa, jos Gabriel pitää kiinni suunnitelmistaan tavata ihmisoikeusjärjestöjen edustajat.

Israelin hallitus ilmoitti jo joitakin päiviä sitten Saksan ulkoministeriölle, että se paheksuu Gabrielin suunnitelmia tavata vasemmistolaisten järjestöjen edustajia.

Gabriel siirsi järjestöjen edustajien tapaamista seuraavalle päivälle. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan vielä selvää, suostuuko Netanjahu Gabrielin tapaamiseen vai ei.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)