Verkkouutiset

”Tämä on aivan samaa mitä Saksassa tehtiin. He tekevät vielä pahempaa kansanmurhaa.”

Amerikkalaismies perusti tavallisten kansalaisten nimienkeruuverkoston vastustamaan ISIS:iä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

ABC-tv-yhtiön paikallisasema wate.com on haastatellut professori John Andrew Morrowia. Hän toimii työkseen Ivy Techin kieltenopettajana.

Hän johtaa maailmanlaajuista Genocide Initiativea. Verkosto pyrkii pysäyttämään ISIS:n, kun poliitikot ja valtiot eivät sitä tee.

Verkosto painostaa hallituksia ja maailman johtajia määrittelemään ISIS:n teot kansanmurhaksi ja rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan.

– Se olisi suuri saavutus itsessään. Se aiheuttaisi sarjan seurauksia – poliittisesti, taloudellisesti ja niin edelleen. Se varmistaisi, että oikeus lopulta toteutuu, Morrow sanoo.

Genocide Initiative lähti liikkeelle Morrowin kirjan The Covenants of Prophet Mohammed with the Christian World seurauksena Verkoston vetoomukseen aletaan lähiaikoina kerätä allekirjoituksia ympäri maailmaa. Tavoitteena on 100 000 nimeä.

– Ihmisten pitää tajuta että he voivat tehdä jotain, ja se voi olla jotain hyvin yksinkertaista, John Andrew Morrow sanoo.

Hänen mielestään ISIS:n toimet ovat pahempia kuin historian aiemmat kansanmurhat.

– Ehkä määrällisesti kyse ei ole samasta kuin Euroopassa tai Saksassa, mutta laadullisesti, se on aivan sama asia. He eivät pidä sitä salassa. He filmaavat julmuutensa. Kun he hukuttavat ihmisiä, kun he polttavat ihmisiä elävältä, ristiinnaulitsevat ihmisiä, he ovat hyvin ylpeitä siitä.

– Suunnilleen jokainen joka on eri mieltä kuin heidän ideologiastaan, heidän ajattelutavastaan, on henkilö jonka verta sopii heidän mukaansa vuodattaa. He suorittavat kansanmurhaa. Siitä ei ole mitään epäilystä. Kun yrität tuhota tietyn ryhmän, uskonnollisen ryhmän, etnisen ryhmän, tämä on kansanmurha, Morrow toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)