Verkkouutiset

Kauppasi huumeita mafiaperheen talon lähellä, kädet hakattiin irti

Sisiliassa on syytä katsoa, missä tekee murtoja ja kaupittelee huumeita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Italian puolisotilaallinen poliisi karabinieerit on selvittänyt 26. kesäkuuta 2013 Palermon lähettyvillä Misilmerissä tapahtuneen raa’an murhan.

26-vuotias rikollinen teki murtoja ja kauppasi huumeita Misilmerin mafiaperheen Merendinon talon läheisyydessä. Nuori mies ei piitannut varoituksista ja kehotuksista siirtyä muualle, vaan päinvastoin kehotti Merendinoja vaihtamaan maisemaa.

Kesäkuussa 2013 kaksi Merendinon perheen jäsentä houkutteli 26-vuotiaan mukaansa. Hänen poltettu ruumiinsa löytyi 30. kesäkuuta maastosta lähellä Misilmeriä.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että häntä oli pahoinpidelty rajusti ennen surmaamista. Myös hänen molemmat kätensä oli hakattu irti.

Tekijöiden jäljille päästiin valvontakameroiden videotallenteiden avulla, joita poliisi kävi läpi yhteensä 1500 tuntia. Eräässä nauhoituksessa yksi Merendinon jäsen jopa näytti, kuinka uhrilta pitäisi leikata kädet irti.

Asiasta kertovat muun muassa sisilialaislehdet L’Ora ja La Sicilia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)