Verkkouutiset

Venäläispoliitikko vaatii Applen Tim Cookille elinikäistä maahantulokieltoa – ”häneltä voi saada Ebolan tai aidsin”

Homofobisista lausunnoistaan tunnetun Vitali Milonovin lausunto herättää huomiota maailmalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Mitä voisimme saada häneltä? Ebolan, aidsin tai kenties tippurin? Heillä kaikilla on sopimattomia suhteita siellä päin”, Vitali Milonov totesi FlashNord-verkkosivuston haastattelussa Independentin mukaan.

”Antakaa hänelle elinikäinen porttikielto.”

Milonov tunnetaan voimakkaana seksuaalivähemmistöjen vastustajana. Pietarin kaupunginvaltuustossa istuva Milonov oli vastuussa kaupungin hallintoalueella aikanaan säädetystä niin kutsutusta homopropagandalaista.

Varsin löyhästi määritelty laki on sittemmin asetettu voimaan koko Venäjän federaatiossa. Se kieltää samaa sukupuolta olevien ihmisten välisten suhteiden esittämisen samanarvoisina kuin vastakkaista sukupuolta olevien väliset suhteet.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi tällä viikolla ensi kertaa julkisuudessa homoseksuaalisuudestaan.

”Olen ylpeä siitä, että olen homoseksuaali ja mielestäni tämä on yksi suurimpia lahjoja, joita jumala on minulle suonut”, Cook kirjoitti Bloombergin Businessweekin kolumnissaan.

Milonovin lausunnot ovat kuohuttaneet ennenkin. Kesällä hän arvosteli äänekkäästi Britannian päätöstä sallia samaa sukupuolta olevien kansalaistensa mennä naimisiin maan Moskovan suurlähetystössä vertaamalla sitä apinoiden vihkimiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)