Verkkouutiset

Michelle Obama vihjasi: Kun on ydinaseet, ei voi olla ohut nahka

Presidentin rouvan puoluekokouspuhe sisälsi viestejä nimeltä mainitsemattomille tahoille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n First Lady Michelle Obama oli demokraattien kaoottisen, sähköpostiskandaalin riepotteleman puoluekokouksen ensimmäisen päivän odotetuimpia puhujia.

Michelle Obama kehui nimitettävää presidenttiehdokasta Hillary Clintonia tavalla, joka kuulosti viestiltä protestoiville Bernie Sandersin tukijoille.

– Kun hän (Hillary Clinton) ei voittanut ehdokkuutta kahdeksan vuotta sitten, hän ei suuttunut tai pettynyt. Hillary ei pakannut ja mennyt kotiin, koska… Hillary tietää että tämä on niin paljon suurempaa kuin hänen oma pettymyksensä, Michelle Obama sanoi.

– Hän ei koskaan valitse helppoa tietä ulos. Eikä Hillary Clinton ole ikinä elämässään antanut periksi. Ja kun ajattelen millaisen presidentin haluan tytöilleni ja meidän kaikkien lapsille, se on mitä halua. Haluan jonkun jolla on koeteltu voima lujana pysymisestä.

Presidentin rouvan puhe kääntyi kuulostamaan vihjauksilta Donald Trumpia vastaan.

– (Haluan presidentiksi) Jonkun joka tietää tämän työn ja ottaa sen vakavasti. Jonkun joka ymmärtää, etteivät kansakunnan asiat ole mustavalkoisia. Sitä ei voi pelkistää 140 kirjaimeen. Koska kun sinulla on käden ulottuvilla ydinaseita ja asevoimat komennossasi, et voi tehdä pikapäätöksiä. Sinulla ei voi olla ohut nahka tai taipumusta purkaa sisuasi. Sinun on oltava vakaa ja hyvin informoitu.

Michelle Obama kertoi Barack Obaman ja hänen joka päivä miettivän heidän yrittäessään opastaa ja suojella tyttäriään ”tämän epätavallisen julkisen elämän haasteilta”. Äiti kyynelehti tytöistä puhuessaan.

– Miten kehotimme heitä olemaan välittämättä niistä jotka kyseenalaistivat hänen isänsä kansalaisuuden tai uskon. Miten väitämme että vihapuhe jota he kuulevat julkisilta henkilöiltä televisiossa ei edusta tämän maan todellista henkeä. Miten selitämme että kun joku on julma tai käyttäytyy kuin kiusaaja, ei pidä alentua heidän tasolleen. Mottomme on: kun he menevät alas, me menemme ylös, presidentinrouva totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)